Om oss

2010-2013
ABAB Sverige AB startades 2010 med säte i Upplands Väsby, upptagningsområde under den tiden var främst Mälardalen, Uppland samt Stockholms län. Ledingen utgjordes av Dan Lund m.fl. som tillsammans hade över 50 års erfarenhet av branschen genom olika befattningar i andra bolag.

Namnet ABAB Sverige AB, bildades för att i framtiden arbeta emot att bli ett större företag med fokus på ökat upptagningsområde.
2013-
Året 2013 gjordes en satsning på Gävleborg och Dalaregionen med fokus mot industri, i denna satsning öppnades ABAB´s filial i Gävle där vår administration och försäljning utgår ifrån. Denna satsning slog väl ut och ABAB tog in sin först industrikund 2013 i Oktober. I samband med denna satsning genomgick ABAB sin Certifiering i kvalitet och miljö (ISO: 9001:2008 & ISO: 14001:2004).

2016-
I början av året flyttade ABAB in i nya lokaler på Myrhagsgatan i Skutskär. Detta medförde att kontor och materialgård finns på samma adress.

ABAB Sverige AB har idag ett upptagningsområde i hela mellan Sverige och satsningen fortgår framåt emot ökad tillväxt!!
Abab sverige Ab1Abab sverige Ab1
Abab sverige Ab1
Abab sverige Ab

Vi ställer alltid upp!


ABAB Sverige AB´s ledord är följande:
• Korta leveranstider
• God Service
• Inget är omöjligt
• Högsta kvalitet

ABAB arbetar alltid för kundnöjdhet och tillsammans med kunden arbeta emot effektivisering i projekten alternativt på arbetsplatsen. Inget arbete är för litet eller för stort för oss på ABAB, där kvaliteten är A&O.