Regionchef Stockholm ABAB Sverige AB

Telinekataja Group är den största och ledande leverantören av väderskydd och ställningar i Norden med verksamhet i Finland, Sverige, Estland och Ryssland. Vi är kända för hög kvalitet på vårt arbete och är även ledande inom utveckling av de tjänster vi erbjuder våra kunder. Koncernens årliga omsättning är ca 750 MSEK.

ABAB Sverige AB är en del av Telinekataja Group som ansvarar för vår verksamhet i Sverige. För närvarande tillhandahåller vi tjänster till våra industri- och byggföretagskunder i Stockholm-Uppsala-Gävle samt i Västerbotten.

Arbetsbeskrivning

Som Regionchef för Stockholm kommer du att spela en mycket viktig roll för ABAB´s fortsatta utveckling. ABAB står inför en kraftig expansion och du kommer att göra ABAB till den ledande aktören gällande kvalitet och kundtillfredsställelse även i Stockholmsområdet.

Du kommer även att sitta i ABAB:s ledningsgrupp och delta i utvecklingen av bolaget som helhet. Regionchefen rapporterar till VD för ABAB Sverige AB.

I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för vidare utveckling.

Du ansvarar för enhetens anbudsaktiviteter och utvecklar relationen med existerande kunder. Du marknadsför bolaget och letar aktivt letar efter nya potentiella kunder.

Du leder arbetet med att se över och säkerställa en optimal fördelning av jobb och resurser samt säkerställer kvalitets- och kostnadskontroll i verksamheten.

Du stödjer, vägleder, planerar och bistår idag 20 montörer och projektledare i deras arbete.

Du ansvarar för budgetering av regionens verksamhet och säkerställer att enheten når uppsatta mål gällande ekonomiskt resultat samt kund- och medarbetarnöjdhet.

Andra viktiga ansvarsområden är hantering av enhetens material och dess koordinering samt ledning av enhetens kvalitets- och miljöarbete. Du har också det yttersta ansvaret för frågor gällande arbetssäkerhet.

Din profil

Vi söker dig som är handlingskraftig, drivs av resultat och motiveras av att utveckla dina kunder och medarbetare. Du har lätt för att skapa relationer. Som person är du prestigelös, driven samt har fokus på att ha nöjda kunder och göra bra affärer.

Du är en god ledare med erfarenhet av att leda grupper och bygga framgångsrika team. Du har lång erfarenhet från byggbranschen samt har haft personalansvar under ett antal år.

Du har en god förståelse för ekonomi och förmåga att räkna på projektens lönsamhet. Du hur lång erfarenhet av att hantera projekt inom bygg och förstår kraven för kvalitetsmässig och lönsam projektverksamhet.

Vi ser gärna att du även har kunskap om och ett brett nätverk inom bygg i Stockholmsområdet samt håller dig uppdaterad om vad som händer inom området.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande: https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3220

Frågor om tjänsten besvaras av chefsrekryterare Peter Tolstoy på MPS Executive Search på telefon 0729723487 eller via email peter.tolstoy@mps.se.